Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
Jarang Online , Jarang Update
Feb 3, 2012 | 2/03/2012 05:51:00 AM | 0 comments
0041_623f_large


Assalamualaikum dan Hi everybodyyy!
Sekejap je dah hujung minggu plus masuk bulan dua. GRRR.. means 9 bulan lagi sebelum SPM. Yes, I'm Seventeen now. Susah betul nak terima hakikat tuh. Rasa macam baru je masuk form 1. Dulu-dulu nampak senior sekolah, semua coolcool je. Tapi saya jadi half senior*sebab ada Form 6* nampak macam budak nerd je. Takpe-takpe saya relax je. Yang penting SPM gempak.
Sekarang memang setiap hari sibuk ngan homework. Tahun lepas dahla main-main, so tahun ni faham-faham jelah usaha kena banyak mana. Kadang tuh habis tersengguk-sengguk dalam kelas. Tapi saya tahan*kena capai matlamat NO TIDUR*. Hahaha. :D Bestlah, budak form 1 plus 2 tak PMR kan? Sincerely, saya cakap PMR senang je. Konpem lepas ni saya cakap SPM senang. Let's see....
By the Way, SMK Alor Akar barubaru ni diiktirafkan sebagai sekolah kluster. TahniahTahniah ! Tumpang gembira jugak walaupun sedar tahun ni tahun akhir. Tsk.Tsk. -,- Semoga SMKAA terus maju dan cemerlang. :))

*Hujung minggu ni cuti 3 hari. Boleh siapkan HW.


Old things | New things