Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
KMPk
Aug 29, 2013 | 8/29/2013 12:36:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum dan Hai Semua :)))

Genaplah 4 bulan saya belajar di Kolej Matrikulasi Perak. Best, penat , seronok semua ada. Betulah kata2 bekas pelajar matrik. Belajar kat matrik ni cepat. Bukan cepat biasa tau, luar biasa cepat. Kadang2 dalam satu minggu je boleh habiskan satu chapter. Depend la chapter tu sikit ke banyak topic dia. Tutorial , lab report haaaaa tulah kerja wajib setiap minggu. Ada minggu takde experiment so buat past year dalm lab. Lecturer kat ni semua okay okay. Certain2 je yg garang2.

Me, takdelah rajin buat tutorial setiap hari. Tapi bila mula2 start belajar dulu, perkara yg susah sekali bila kena buat lab report. Kena buat discussion sendiri. Susah gilaaaa. T.T Ohh saya amik modul 3. Ada Matematik,Kimia , Biologi dan Sains Komputer. Fizik awal2 dah tolak. Tak suka sangat. Kawan2 sekolah yg masuk matrik kebanyakan amik modul 2. Sains Komputer lah subjek favourite. Best! Belajar pasal basic computer. Petang2 lepas balik kelas pukul 4, kadang2 lepak jap kat anjung siswa, pergi makan ke , ataupun balik bilik tidur..Hahahahaha. Buruk sungguh perangai. Bulan pertama je semua orang rajin buat assignment, lama2 emmmm kurang dah rajin dia. Macam pergi kelas lah..... mula2 je pukul 7.15 dah terpacak kat lecture hall/bilik tutor. Padahal kelas start kul 8. Lama2 pukul 8 tak sampai lagi.

Roomate semua okay2 , takde masalah. Classmates pun semua okay dan happening.

Emmm okay sampai sini jelah..... Ni pun kat dalam kelas praktikal sains komputer ni. hihihihihi.


*Ramai suruh stay kat kmpk, tapi tak bolehhhhhhhhh :(*

Labels:



Old things | New things