Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
Minggu Pertama di Kolej Matrikulasi Perak Part 1
Jun 2, 2013 | 6/02/2013 06:18:00 AM | 4 comments

*Pintu Masuk Kolej Matrikulasi Perak*

Assalamualaikum dan Hai semua :)
Akhirnya saya sudah menjadi PELAJAR Kolej Matrikulasi Perak. Wuhuuuuu ! Alhamdullilah perjalanan saya di sana selamat dan pendaftaran berjalan lancar. Bertolak dari hotel, dalam pukul 9.30 pagi dan ketika sampai di simpang untuk masuk jalan ke matrik perak dah mula jammed ! Banyak betul kereta bersusun untuk masuk.. Terdetik di hati "Banyak jugak orang nak daftar kat matrik perak ni" Selepas 1 jam lebih saya dan family sampai di depan matrik perak, tak boleh nak masuk sebab ramai sangaaaat -,- Terpaksa parking kat luar dan berjalan kaki. Ya Allah banyak betul bukit kat matrik perak ni. Cuaca panas pulak tuhh. Berpeluh-peluh time nak pergi daftar.

Lepas daftar , dapat baju dan kunci kat asrama yg telah ditetapkan.. Saya dapat Bilik 2 Tingkat 2 Seri Intan. Masa tuh terfikir siapalah roomates saya. Jumpa bilik terus cari meja, loker dan katil. Then, pergi angkut barang. 2 kali tau pergi kat kereta untuk angkat barang masuk bilik. Memang lelah lah sebab tingkat dua kan.. Kemas barang sumer... Pergi kat bawah, rehat dengan family. Penat sangat. Akhirnya tiba masa untuk mengucapkan selamat tinggal...Masa ni perasaan jangan cakap ah mcam mana. Menangis memang ada. T.T huhuhuhu

Roomates ada 2 dari KL dan sorang Rompin. Not bad laah. Mula2 awkward jugak lah.. Tapi lama2 okay dah. Kat sini ada sorang kawan drpada sekolah sama. My life saver betul lah. Kalau tak , I'M FOREVER ALONE. Malam selepas daftar dah start orientasi.... JENG3..

*bersambung*


Labels: , , , , , , ,



Old things | New things