Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
Persiapan ke Matrik Part 1
May 22, 2013 | 5/22/2013 01:22:00 AM | 0 comments

Hai dan Assalamualaikum semua :)
*eh terbalik pulak !*

Korang tahu kan saya dah decide nak pergi matrik perak. *wink wink*
Persiapan saya buat dalam 2-3 minggu sebelum pergi mendaftar kat Matrik. Kalau matrik tu tak jauh, macam matrik gambang ke takde ah risau sangat, boleh balik bila2 masa dan boleh calling2 mama suh hantar barang "Ma, barang bla bla bla tertinggal ! Tolong hantarkan !" Ni kat Perak tu, mampus ah nak balik setiap minggu... DUIT2 ! 

Banyak jugak $$$$ yang digunakan untuk membeli barang keperluan. Ada jugak barang yang dah ada tak beli ah.. Brang sekarang kan 
mahal... Takpelah... Nak buat camne nak pergi belajar kan? Saya terkejut gila sebab ada orang siap beli laptop baru lagi... GILA KAYA KORANG T.T Klau beli untuk Universiti , I understand... but nak pergi matrik pun nak beli laptop baru..? As far as I know kat matrik takdelah guna sangat *thank kakak/abang bekas matrik for the tips* Setakat untuk kelas BI ( presentation). Takpelah korang guna duit korang, bukan duit guaaa MUAHAHAHAHAHAHA ! 

Baru nak pergi matrik , belum lagi nak pergi U. Tak tahulah macam mana nanti nak pergi U. Mungkin nanti boleh save duit sikit... boleh guna barang matrik yang still okay lagi mcm baldi , hanger dan etc. Barang2 saya yang kemas sendiri... tetapi dibantu oleh kakak yang expert pasal2 ni. Dia duduk jauh dengan rumah 7 tahun. So kira expert lahh. Hahaha.

Serius banyak gak barang kuuu...

Biasalah pompuan.... banyak barang spt telekung... tudung... baju kurung... Lelaki bukan bawak pun barang2 cmni. Sebab tu ah beg diaorang sikit.. 

List barang kalau korang tak thu... boleh tengok entry nii... Barang Yang Perlu Dibawa ke Matrik

Kay cauuu dulu... Tunggu part 2 okay :)



Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



Old things | New things