Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
Perhatian Kepada Bakal Pelajar Kolej Matrikulasi 2013/2014
May 6, 2013 | 5/06/2013 04:30:00 AM | 0 comments

Assalamualaikum dan Hai semua :)

Nampak title tuh. Wah, macam nak buat pengumuman raya pulak. Takdelah , sebenarnya nak bagitahu kat kawan kawan batch 95's yang dapat tawaran Kolej Matrikulasi je.
Korang , kena bukak laman web Kolej Matrikulasi yang korang ditawarkan. Sebab, nanti kat sana korang kena print borang , peraturan khusus, pelekat kenderaan utk masa pendaftaran, etika pakaian , map yg menunjukkan cara2 ke matriks anda dan lain2. 

Yang ni penting sangat kalau korang nak pergi mendaftar di kolej yang korang ditawarkan. Sebab..... yelah pelekat kenderaan tu utk pak guard kolej tuh tahu kita datang nak daftar . Itu sebagai contoh.

Bukan website kpm je korang kena bukak, kena bukak jugak laman web kolej matrikulasi masing masing. In other words , STAY ALERT.

LINK LINK KOLEJ MATRIKULASI YG KORANG KENA BUKAK.
Kolej Matrikulasi Melaka : http://www.kmm.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan : http://www.kmns.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Johor: http://www.kmj.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Kedah: http://www.kmk.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Pulau Pinang:http://www.kmpp.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Perlis:http://www.kmp.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Perak:http://www.kmpk.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Pahang: http://www.kmph.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Selangor:http://www.kms.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Labuan: http://www.kml.matrik.edu.my/entry/
Kolej MARA Kuala Nerang:http://www.kmkn.edu.my/
Kolej MARA Kulim:http://www.kmkulim.edu.my/
Kolej Matrikulasi Teknikal Johor:http://www.kmtj.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Teknikal Pahang: http://www.kmtph.matrik.edu.my/
Kolej Matrikulasi Teknikal Kedah: http://www.kmtk.matrik.edu.my/

Labels: , , , , , , , , , , , , , , , , ,



Old things | New things