Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
Esok !
Apr 24, 2013 | 4/24/2013 07:45:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum dan Hai semua !!
Okay, sekarang ni kul 10.35 pm pada tarikh 24 April 2013.
Harini result kemasukan form 6 dah keluar . hehehehe. Saya dapat ke tak? Tunggu post esok kay.
Esok pada pukul 4.00 petang 25 April 2013 keputusan kemasukan ke matrikulasi boleh check kat KLIK SINI . Okay sekarang dup dap dup dap nak tahu keputusan esok. Harap2 dapatlah.

1st choice : Kolej Matrikulasi Pahang ( dekat dengan rumah dan inilah negeri kelahiranku . Cehhh)
2nd choice: Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan (kira dekat ah, sebab kelantan & terengganu takde matrik)
3rd choice: Kolej Matrikulasi Johor (alasan sama macam yg N9 tuh)

Kalau boleh memang lah nak yang KMPH (Kolej Matrikulasi Pahang) sebab bukan negeri orang plus bolehla balik tiap minggu. Hahahaha. Takde ah gitu. Selesa kot dapat duk negeri sendiri. Tapi kalau dapat yg johor atau negeri sembilan pun not bad, sebab boleh timba pengalaman duduk jauh. Bila lagikan nak duk jauh dri rumah. walaupun pernah duduk asrama selama dua tahun pun, tapi rumah jauh 4km je. Hahahahahaha. Setiap hujung minggu kot mak hantar barang.

Okaylah, esok let's reveal the result. Boiiiiiii :3

Labels: , , , , , , , ,



Old things | New things