Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
I'm back after a long time.
Jan 26, 2013 | 1/26/2013 09:35:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum & Hello.


Setelah lama meninggalkan dunia blog, kini saya kembali. Tahun lepas saya tak sempat nak update blog ni. Lagipun saya malas nak update. hehehehe. SPM dah habis dan saya kini sedang menunggu result. SO, kerja saya hanya duduk rumah. Tapi, kadang2 saya gi belajar kereta. Now, tengah tunggu nak buat test JPJ je. Minggu depan kutt. Lepas nih boleh ah bawak kereta sendiri. Takyah suruh orang hantar dah pasni.


Ingatkan nak kerja masa bulan Disember 2012 tapi banyak benda tak settle. Pastu sampai sekarang tak kerja2. Tak merasa ah duit sendiri lagi. -,- Takpe tu tak penting lagi. Kalau boleh nak je kerja tunas manja ke apa ke, asalkan dapat duit. Tapi...... Tak kesampaian. hehehehe.


Okaylah, sampai sini buat post pertama 2013. Nanti update lagi :D

Ya Allah, kau lembutkanlah hati pemeriksa kertas pelajar angka giliran CK016A060 dan pelajar SMK Alor Akar agar kami mendapat keputusan cemerlang. Amin.


Old things | New things