Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
Weeee :)
Jan 3, 2012 | 1/03/2012 04:22:00 AM | 0 comments


Assalamualaikum dan Hai semuaa :) Dah lama rasanya saya tak ber-blog. Saya terpaksa tutup sekejap blog nih. Sayang nak delete blog nih, sebab followers pun dah banyak. Heee ;3 Then, sekarang baru ada masa balik nak tulis post eventhough saya tahu tahun ni maybe saya RARELY ONLINE. Ceh, tak tahu betul ke tak. Tahun ni saya SPM CANDIDATE kan? Alhamdulillah, saya dapat 9A+. Hahaha. Macam tak mungkin je.

Budak-budak sekolah esok kena pergi sekolah dah esok. Really sad, but kena pergi. No paksa-paksa. Hahaha. Saya pun esok dah nak sekolah, tak tahu macam mana tahun ni. Tahun lepas, saya admit yang saya memang-really-betul tak concetrate sangat. HONEYMOON YEAR lah katakan. So, tahun ni saya kena work hard habis kalau nak dapat result tergempak.

So, Happy New Year and Welcome back to School :D


Old things | New things