Follow Dashboard
Tokens?



It's Me;




Nur Syabira Anis
Eighteen , 22/11/95
Kuantan , Pahang
Disclaimer;



1. You read,you shut your mouth.
2. Copycats are banned from here.
3. I pleasure you get out from this blog if don't like me.
4. Don't write harsh word in cbox.
5. Leave your links, if want I follow you back.
About Social Tutorial Home

Talk here;

History;

» October 2010
» January 2012
» February 2012
» January 2013
» February 2013
» April 2013
» May 2013
» June 2013
» August 2013
» October 2013
» May 2014
Twiter;




Followers;

Follow Button

Nuffnang;



Credits Section;

Skin by; OhhAeen
Blog owner;Syabira Anis
No words.
Jan 26, 2012 | 1/26/2012 03:25:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum and Hello Everyone :)
Sekarang semua budak-budak sekolah tengah bercuti kan? Same with me. Sekolah tiga minggu then  cuti seminggu. Holidays mean homework kan? Biasalah dah nak SPM ni, memang banyak homework lah kan saya nak buat. Tapi, Alhamdulillah saya dah buat separuh. Nasib baik ada 3 hari lagi cuti. Tapi this weekend memang jadual saya full sebab tuition+tuition ganti.
Baru-baru ni, saya join match bowling. Saya bukanlah pro. Saje je nak join , nak hilangkan stress study. Nama pun peringkat negeri, semua orang pro gila. Tapi nasib baik saya bukan last. Hehehe. Then this holiday juga, saya pergi main bowling dengan makcik+keluarga saya. Banyak kali betul masuk longkang. Hahaha :D

"The worst feeling I have now, I feel my BEST friends  is ignoring and abandoned me"
Go ahead now and ignoring me cause I know there is someone is better than you. 


Old things | New things